[ IT szakember közvetítés ]

Napjainkban komoly nehézséget jelent a megfelelő szakértelemmel rendelkező IT munkatársak megtalálása és alkalmazása. Ebben segít költséghatékonyan az Expertis - hátterünk és szakértelmünk segítségével gyorsan felleljük az alkalmas szakembereket illetve igény esetén projektfeladatokra is biztosítunk megfelelő erőforrásokat. Szakmai hátterünkből adódóan leginkább szoftverfejlesztési feladatokra keresünk munkavállalókat.

[ Költséghatékony szolgáltatások ]

Az Expertis szakmai és tulajdonosi háttere, valamint a népszerű itpool portál révén az IT erőforrás piac specialistája lett Magyarországon. A sikeres portál adatbázisára építve tanácsadóink az informatika és távközlés minden szakterületére alkalmas jelölteket találnak megbízóinknak – a munkaerő közvetítés mellett projekt alapú, T&M alapú erőforrás kihelyezésre is vállalkozunk. A szakemberek kiválasztását végző munkatársaink magas szintű informatikai ismeretekkel és sokéves tanácsadói tapasztalattal rendelkeznek.

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy a megrendelőink több szolgáltatási szint között választhassanak: a teljes körű toborzás-kiválasztási szolgáltatások mellett ajánljuk a kifejezetten jelölt keresésre vonatkozó szolgáltatásainkat, mely költséghatékony alternatíva lehet a toborzás legnehezebb szakaszára vonatkozóan.

írjon nekünk! »

[Referenciák]

Néhány új ügyfelünk a teljesség igénye nélkül...

[Kapcsolat]

Expertis ICT Kft. (cégjegyzékszám 01-09-720086)

iroda: 1149 Budapest Egressy út 10.

telefon: 06-1-609-1566 - email: info@expertis.hu

küldjön emailt »

500x500