[ Informatikai tanácsadás ]

Az Expertis olyan informatikai szakemberekkel rendelkezik, akik széleskörű tapasztalatokkal rendelkeznek különböző vertikális szektorok üzleti igényeit illetően (elsősorban banki és távközlési vállalatok). Tanácsadási szolgáltatásaink keretében növeljük a meglévő informatikai rendszerek biztonságát illetve új alkalmazások bevezetésében és azok integrálásban üzleti előnyöket biztosítunk felhasználóink számára.

[ IT biztonsági tanácsadás ]

Vállalati informatikai rendszerek területén az egyik legfontosabb szempont a rendszer biztonságának garantálása. Ez komoly nehézséget jelent a vállalat vezetői számára, legfőképpen a megfelelő biztonsági szint meghatározása: tökéletes biztonság nem létezik, de milyen megoldásokat használjunk a vállalat profiljának függvényében és legfőképpen ezek valóban költséghatékony megoldások a mi esetünkben? Ezen kérdések megválaszolásában lehet partner az Expertis, akár informatikai szabályozási környezet kialakításáról, akár informatikai biztonsági megoldások szállításáról legyen szó...

Legutóbbi projektjeink elsősorban a vállalati infrastruktúra kritikus elemeinek védelmét célozzák:

  • Snort behatolás védelmi rendszer(IPS), Modsecurity Web Application Firewall implementálása (HR szektor)
  • Adatbázis biztonsági tanácsadás (Kormányzat)
  • Vállalati infrastruktúra sérülékenységi vizsgálat (HR szektor)
  • Log analizis IBM hálózat alapú megoldással (távközlés)

A fenti sikeres projektek révén vezető munkatársaink és külső szakértőink megfelelő tapasztalattal rendelkeznek hasonló feladatok megvalósításához.

írjon nekünk! »

[Referenciák]

Néhány új ügyfelünk a teljesség igénye nélkül...

[Kapcsolat]

Expertis ICT Kft. (cégjegyzékszám 01-09-720086)

iroda: 1149 Budapest Egressy út 10.

telefon: 06-1-609-1566 - email: info@expertis.hu

küldjön emailt »

500x500